Zoek een artikel

Foto bij Bandwerk is Google Adwords Gecertificeerd!

Bandwerk is Google Adwords Gecertificeerd!

Waarom wil ik bovenaan staan in Google?
Iedere ondernemer vraagt het zichzelf af, hoe kom ik bovenaan in Google? Terwijl dit eigenlijk niet de correcte vraag is. Begin eens met vraag: Waarom wil ik bovenaan staan in Google? Dan komen er vanzelf een aantal doelen in beeld die veel belangrijker zijn dan de “heilige toppositie”.

Stel je bent eigenaar van een e-commerce bedrijf en je wilt meer verkopen van een bepaald product. Gaat een toppositie daarbij helpen? Het antwoord daarop is zowel ja als nee. Ja de toppositie trekt veel, al dan niet de meeste aandacht, maar een relevante advertentie is net zo belangrijk. Sluit uw advertentie aan bij de zoekterm? Is uw advertentie aantrekkelijk en duidelijk geschreven? Dit zijn elementen die voor zowel Google als voor de prospect minstens zo belangrijk zijn als de toppositie.

Een geweldige gebruikerservaring
Google wil haar bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste website leiden. Daarom is het van belang dat advertenties duidelijk en aantrekkelijk geschreven zijn. Stel je voor: Een gebruiker zoekt op de zoekterm Voetbalschoenen. Hij ziet een advertentie met de tekst: “Voetbalschoenen van alle merken, nu met gratis verzending”. De gebruiker klikt op de advertentie en besteld een paar nieuwe voetbalschoenen.

Dit is volgens google een geweldige gebruikerservaring. De adverteerder wordt beloond met een hogere positie omdat deze gebruikerservaring een positieve indruk op de gebruiker achterlaat.

Google Certificatie Programma
Wij helpen graag met het opzetten van een campagne om ook jouw online zichtbaarheid en verkopen te vergroten. Middels het Google Certificatie Programma heeft Bandwerk verschillende examens met succes afgerond en zijn we Google Adwords Gecertificeerd.

Meepraten over deze blog? Dat kan!