Zoek een artikel

Foto bij Wat vindt u van de projecten die we recentelijk hebben opgeleverd?

Wat vindt u van de projecten die we recentelijk hebben opgeleverd?

Baan Rijssen Transporten Bedrijfsfilm

Ook de afgelopen tijd hebben we weer mogen werken aan een aantal gave klussen! Wat te denken van een huisstijl + logo voor W. Haase BV, het ontwerpen van de presentatiegids van Excelsior'31 en de flyers voor Cesar Dynamiek.

Ook vond Sense of Wellness weer haar weg naar ons kantoor. Binnenkort staan zijn op de Habito-beurs. Bandwerk ontwikkelde de cadeaubonnen, rollupbanners, bedrijfsbrochures, ansichtkaarten en flyers! Een gave klus om Sense of Wellness nog meer op de kaart te zetten!

Voor Baan Transport Rijssen ontwikkelenden wij een informatieve bedrijfsfilm. Tijdens de opendag i.v.m. het 75 jarig bestaan werd deze film op feestelijke wijze onthuld. Tevens wordt op dit moment ook de compleet nieuwe website ontwikkeld!

Op 1 juli 2013 ging op feestelijke wijze de nieuwe website voor Peuterspeelzaal Margriet uit Wierden online. Bandwerk ontwerp de website en zorgde ook voor de technische realisatie van dit leuke project!

In opdracht van Jong Muziek Talent Twente ontwikkelden wij de nieuwe en herkenbare bedrijfsidentiteit. Binnenkort zal ook de nieuwe website worden gelanceerd met de laatste features op het gebied van "web". #staytuned

Als laatste willen we u de website http://www.golflinq.nl niet onthouden. Deze maatwerk website is door ons ontwikkeld met het oog op de golfende Nederlander. In korte tijd hebben ruim 325 leden zich aangemeld op dit online platform. Met meer dan 12500 views per maand mogen we dan ook gerust spreken van een fantatische start van deze website!

Meepraten over deze blog? Dat kan!